Partners

PARTNERS

Sport Talentenfonds Zuidoost werkt samen met verschillende partners om zijn doel te verwezenlijken. De partners bieden financiële steun of kosteloos diensten aan t.b.v. het talent en/of het Talentenfonds.

Deze bedrijven en sportclubs hebben een groot hart voor hun buurt en ze zijn bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zij willen iets terug doen voor hun buurt en werken daarom nauw samen met het Sport Talentenfonds Zuidoost om de sporttalenten te ondersteunen in hun weg naar de top.

STICHTING TOEKOMST & TALENT

Stichting Toekomst en Talent heeft als doel het initiëren, verbinden en ondersteunen van lokale initiatieven en ontmoetingen, met name door middel van sport en bewegen en het overdragen van kennis.

ABC BOXING JOVAL

Boksteam ABC heeft als doel de (straat)jeugd op te vangen en een nieuwe richting te geven door middel van sport. Juist door de lichamelijke inspanning en het aanleren van de juiste technieken krijgt de straatjeugd een kans om iets te bereiken in het leven.

FIT FOOD DIËTISTENPRAKTIJK

Bij FitFood Diëtistenpraktijk vinden wij uw gezondheid uiterst belangrijk. U wordt bij ons op een persoonlijke wijze begeleid en krijgt professioneel en individueel advies over dieet, voeding en leefstijl met waarborging van optimale kwaliteit.

MIND FOR SUCCESS

Wil jij jouw optimale prestatie neerzetten? En daarbij van je eigen kracht uit kunnen gaan? Ontdek wat jij nodig hebt om jouw topprestatie te leveren.Wij helpen jou als Atleet & Perfomer je sportprestaties te verbeteren!

GEMEENTE AMSTERDAM

Topsport is belangrijk voor de economie. Het vergroot de nationale en internationale uitstraling en aantrekkingskracht van Amsterdam. Topsport inspireert zowel de recreant als de toekomstige toptalenten en topsport biedt entertainment.

GOOIOORD FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeuten van Gooioord zetten zich voor u in als u bijv. herstellende bent van een sportblessure. Daarnaast kunt u bij ons terecht om ervoor te zorgen dat uw in conditie komt én blijft. Ons motto is: blijvend in beweging.

BIJLMER SPORTCENTRUM

Bijlmer Sportcentrum is onderdeel van Optisport. Optisport is een belangrijke partner voor gemeenten die commercieel én maatschappelijk aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau willen aanbieden aan hun inwoners.

HIER KAN UW LOGO STAAN!

Heeft u een bedrijf in Amsterdam Zuidoost, heeft u affiniteit met sport en wilt u bijdragen aan topsporten in Zuidoost? Meldt u aan als partner!

HENNIE PLEIZIER

Sportcentrum Pleizier gelooft dat sport het middel kan zijn om verschillende doelen na te streven. De kracht van sport is, naast gezondheid, ook zeker sociaal en maatschappelijk. Sport brengt mensen samen en schept een band.


ARENA FYSIOTHERAPIE

ArenaFysio is een onderscheidende fysiotherapie praktijk in Zuidoost, voor gespecialiseerde fysiotherapie, sportrevalidatie, sport performance training en coaching. Zij bieden ook sportmassages, personal fysio training en Gecombineerde Leefstijl Coaching aan.

ATHLETIC FITNESS

Bij Athletic Fitness bereik jij je fitnessdoel! Je traint altijd met een personal trainer en de trainingen passen wij aan jouw niveau aan. In het op maat gemaakte plan staan training, voeding, leefstijl en ontspanning centraal.

HIER KAN UW LOGO STAAN!

Heeft u een bedrijf in Amsterdam Zuidoost, heeft u affiniteit met sport en wilt u bijdragen aan topsporten in Zuidoost? Meldt u aan als partner!