Steun

Steun ons en maak het verschil!


DE TALENTEN HEBBEN UW STEUN NODIG


In Zuidoost zijn een groot aantal sporttalenten dat een steun in de rug nodig heeft om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontplooien. Deze sporters zijn ook een rolmodel voor hun omgeving en stimuleren op die manier ook weer anderen. Daarnaast geeft dit een positief imago voor Zuidoost.


Met uw steun kunnen wij nog meer sporttalenten ondersteunen op hun weg naar de top. Uw bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. U kunt uw bijdrage overmaken naar NL70INGB0006809906 t.n.v. Stichting Toekomst & Talent, onder vemelding "Sport Talentenfonds Zuidoost". Als u een specifieke sporter wilt ondersteunen, neem dan contact met ons op.

Indien gewenst, wordt uw logo vermeld in verschillende publicaties. De sporter kan ook reclame voor u maken; dit allemaal in goed onderling overleg. Hiermee toont u uw maatschappelijke betrokkenheid en vergroot u de 'goodwill' in uw buurt: Zuidoost.

Clinics

U kunt er ook voor kiezen om verschillende clinics of workshops te 'kopen'. Zeer geschikt als teambuilding of persooneels uitje.

Een deel van de opbrengsten gaat naar het Sport Talentenfonds Zuidoost.

Rolstoel rugby clinic

Op zoek naar een leuke, dynamische activiteit en een unieke ervaring? Boek bij T-WREX een wheelchair rugby workshop!
T-WREX verzorgt voor zowel bedrijven als particulieren wheelchair rugby workshops op maat. Of je nou een leuke groepsactiviteit zoekt voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend of een uitdagende teambuildingactiviteit met je werk, bij T-WREX ben je aan het juiste adres!
De workshops van T-WREX vinden altijd plaats onder deskundige begeleiding van ervaren wheelchair rugby atleten van het Nederlands team! Reda Haouam is oprichter van T-WREX en is sinds 2009 aanvoerder van de Nederlandse selectie. Hij wordt hierin ondersteund door de atleten Resul Karabulut en Emilio Moes. Samen staan zij garant voor een geslaagde workshop wheelchair rugby!

Klik hier voor de brochure